Blog Boost je omzet met het Trusted Shops-keurmerk voor je webwinkel

Boost je omzet met het Trusted Shops-keurmerk voor je webwinkel

11 juli 2022

Stel: Je bent al even op zoek naar een product en vindt het eindelijk online aan een correcte prijs. Alles oogt netjes en het item gaat zonder boe of ba je winkelmandje in. Maar dan aarzel je: Is deze webshop eigenlijk wel betrouwbaar? Wat als ik betaal voor een stuk dat niet aan de beschrijving voldoet, of erger: als ik helemaal niets ontvang?

Bij Creatic specialiseren we ons al een hele tijd in kwalitatieve webshops op maat voor kmo’s. Geen verrassing, gezien meer ondernemingen (terecht) inzetten op online verkoop. Toch brengt deze evolutie ook zijn hindernissen met zich mee. Want hoe bewijs je, in een tijd waarin de online concurrentie moordend is, aan bezoekers en potentiële klanten dat je webwinkel te vertrouwen is?

Niet van de poes, die vraag, en daar bieden wij bij Creatic een antwoord! Ons eigen cms-systeem is vanaf nu volledig Trusted Shops-gecertificeerd. Dit betekent dat jij in je nieuw ontwikkelde webshop het Trusted Shops-keurmerk kan toevoegen. Al meer dan 20 jaar is dit hét kwaliteitslabel in Europa, met kopersbescherming bovendien, voor webshops waarop je blindelings kunt vertrouwen.

Bestel je bij ons dus een webshop voor je kmo, dan is de vraag van je klant of hij betrouwbaar bij jou kan bestellen direct beantwoord dankzij de opvallende Trust Badge. Zo zal je klant meteen 100% zekerheid hebben dat hij met jou in zee kan. Het label is betalend, maar zie het vooral niet als een extra kost bovenop je webshop, want de badge levert je tal van voordelen op voor jouw kmo:

  • Je krijgt een hogere ranking in Google, wat je tot zo’n 12% meer bezoekers oplevert.
  • Bezoekers kunnen de onafhankelijke beoordelingen van andere klanten lezen: niets dat meer vertrouwen inboezemt.
  • Loopt er iets mis? Dan krijgt je klant, dankzij de gratis kopersbescherming, zijn geld terug of snel een nieuw product opgestuurd. Zo is hij tot € 2500 gedekt!
  • Klanten zullen sneller en méér bestellen wanneer ze de garantie hebben dat ze waar voor hun geld krijgen.
  • Gemiddeld zien webshops mét het keurmerk hun conversie stijgen met 7 tot wel 22%.

Ben jij klaar om de omzet van je kmo te doen groeien met een webshop? Dan staan wij klaar om deze te realiseren, en vervolgens te brandmerken met het voordelige Trusted Shops-label. Zo haal jij het maximum uit je webwinkel en bouw je een duurzame relatie op met je klantenbestand.

Meer info? Die geven we je graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en het onderstaande formulier in te vullen: onze creatieve koppen ontvangen je met open armen. Tot dan!

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score