Blog Een bedrijfsvideo shooten: vreet het tijd, energie en vooral geld?

Een bedrijfsvideo shooten: vreet het tijd, energie en vooral geld?

18 maart 2024

Zoals je in deze blog kon lezen is videomarketing niet meer weg te denken uit de wereld van de succesvolle kmo. Met een krachtige video trek je de aandacht van potentiële klanten, versterk je je brand en bereik je doeltreffend je ideale doelgroep. Bovendien maakt een doordachte video impact op de transacties op je website. Maar zo’n videoshoot, komt daar niet enorm veel bij kijken? En moet je je werkzaamheden ervoor stilleggen? Nee hoor, een goede voorbereiding is al het halve werk.

Bij Creatic Digital Agency willen we een veelvoorkomend misverstand uit de wereld helpen. Het maken van een bedrijfsvideo hoeft geen hoofdpijn te veroorzaken. Wij regelen alles voor jou, van een strategische en aantrekkelijke video tot de uitvoering ervan. Jij hoeft alleen je bedrijf voor ons open te stellen op het afgesproken tijdstip en eventueel een paar figuranten te regelen. Simpel, toch?

Als digital marketing agency met een voorliefde voor video nemen wij de volledige verdere organisatie van je videoshoot voor onze rekening, van begin tot eind. We maken een overzichtelijk scenario op maat voor je op, zorgen dat we de nodige shots zeker op beeld hebben, begeleiden je medewerkers of figuranten, verzorgen de montage, …

Maar wat dan met de tijd die je verliest? Time is money, en daar zijn we ons beuwst van. Daarom hoeft je shoot helemaal geen dagen in beslag te nemen! Op slechts enkele uren schieten wij de nodige beelden, waardoor je je werkzaamheden zelfs niet moet pauzeren. Zo passen we ons altijd aan aan wat voor jou werkt, voor een video die je bedrijf perfect weerspiegelt.

Het organiseren van een videoshoot is voor onze klanten simpel, vlot en efficiënt. En de kers op de taart? De resultaten ervan zijn niet te onderschatten. Bij Creatic hielpen we reeds tal van kmo’s met het versterken van hun merkidentiteit en groei via videomarketing dankzij ons zusterbedrijf Videowise, en dat doen we ook graag voor jou. Neem gerust contact met ons op en laat ons vrijblijvend brainstormen. Tot dan!

Wij begeleiden reeds +700 kmo’s met strategie, online marketing & weboplossingen. Ben jij de volgende?

Laten we eens kennis maken