Online marketing
die écht werkt

We helpen dagelijks honderden kmo’s om nieuwe klanten, medewerkers & meer omzet te werven via het internet.

Babette Babette

Klanten bereiken
& verleiden

Als je weet dat 90% van je potentiële klanten het internet gebruikt in de zoektocht naar een leverancier of dienstverlener, dan is het echt belangrijk dat je inzet op je online zichtbaarheid. We merken dagelijks dat kmo’s hier niet of te weinig mee bezig zijn en zo mooie kansen laten liggen, of erger, het steeds moeilijker krijgen in deze steeds dynamischere markt waarin digitalisering niet meer weg te denken is.

Het internet kent voor ons geen geheimen

Op welke manier je digitale marketing dient in te zetten voor je bedrijf hangt af van je diensten en producten, sector, doelgroep & bedrijfdoelstellingen. We denken graag businessminded mee hoe jij het internet voor je kmo kunt laten werken en je ondertussen kan blijven focussen op jouw business.

Logo Google
Logo Bing
Logo Google Ads
Logo Instagram
Logo Facebook
Logo LinkedIn
Logo Flexmail
Logo Youtube
Logo Google Analytics
 • Pieter Vandermeiren

  Heel tevreden met het traject dat we bij Creatic tot nu toe hebben doorlopen. Zij helpen ons met social posts en social en google ads. Een leuke en transparante samenwerking, hebben met ons meegedacht en zelfs onze concepten mee vormgegeven. Snel en glashelder in de opvolging!

 • Maarten | AutoGlass

 • Peter Roose

  Zeer professionele en aangename begeleiding van A tot Z. We zijn super tevreden met onze rebranding en nieuwe website! En kijken uit naar de verdere samenwerking voor de uitrol van onze marketingcampagnes.

 • Wouter | Lasergravering

 • Natasja Jennekens

  Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Tijd om visie en mogelijkheden uit te leggen. Professioneel!

 • Ivo | Alu Design

93% van onze klanten ervaart binnen 1 maand

meetbaar resultaat

58% bestellingen via Google Ads

Deporack

7,24% conversieratio via Google Ads

Clic Glasses

62% bestellingen via Google Ads

Leone

80% aanvragen via Google Ads

Daco

4X meer orders binnen 2 jaar

NC Therm

Nele samen met de klant Nele samen met de klant

Tot 30% subsidie doorde overheid

Met een strategische aanpak maak je het verschil en genereer je resultaat. Dit is ook de overheid niet ontgaan! Om kmo’s aan te zetten strategischer met hun bedrijfsvoering aan de slag te gaan, is de kmo- portefeuille op adviesverlenende activiteiten in het leven geroepen. Zo krijg jij als kleine onderneming tot 30% subsidie op onze adviesverlenende activiteiten (20% voor middelgrote ondernemingen), daar we als gecertificeerd dienstverlener erkend zijn door de overheid.

Laura, Wim en Nele

Een team dat achter je staat
en je kmo wilt laten scoren!

Als KMO wens je jouw marketingbudget zo krachtig mogelijk in te zetten. Ondernemers zien in de vele online kanalen en mogelijkheden de bomen door het bos niet meer. Vooral dan heb je een partner nodig die heel duidelijk de mogelijkheden voorstelt en vooral de juiste verwachtingen schept. Hier gaat het helaas vaak fout. Daarom hebben we hier onze missie van gemaakt. We denken strategisch met je mee hoe we met digitale marketing jouw ideale klanten kunnen bereiken en deze kunnen verleiden om voor jouw bedrijf te kiezen. Marketing mag namelijk geen kost zijn, maar moet opleveren!

Onze online marketingsdiensten

Wim Wim

Hi! Ik ben Wim

Als projectmanager ben ik binnen Creatic jouw vaste aanspreekpunt en sparringspartner om het verhaal achter jouw kmo te vertalen naar een sterke contentstrategie en doeltreffende online campagnes.

Ons team van strategen, copywriters, designers en marketeers gaat voor jou aan de slag!

Team Marketing

Laurien

Laurien

Online marketeer
Laura

Laura

Online marketeer
Portretfoto Rob

Rob

Zaakvoerder

Nele

Digitaal strateeg

Julie

Copywriter

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score