We boosten je business met online-marketing

Jouw eigen marketingteam
maar dan buitenshuis

Als je weet dat 90% van particulieren en bedrijven op het internet op zoek gaat naar een nieuwe leverancier of dienstverlener dan weet je dat hier voor kleine en middelgrote bedrijven heel wat mogelijkheden liggen om nieuwe klanten te bereiken. Word jij gevonden als men zoekt op jouw product of dienst? Ben jij online zichtbaar? Ga vandaag nog aan de slag met online-marketing en je zult verbaasd zijn welke resultaten je in korte tijd kunt behalen!

Allemaal creatieve koppen, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo werken we nauw samen met Google en Facebook om onze klanten online succesvol te maken. We maken maandelijks een gedetailleerde rapportage op. Zo weet je precies wat je campagne je oplevert en haal je het beste resultaat uit je advertentiebudget. Als je het prettig vindt, hebben we even telefonisch contact om de resultaten en de focuspunten voor de komende periode te bespreken.

Onze klanten ontvangen gemiddeld 3 keer meer aanvragen binnen 6 maanden

Vanhees
Vanhees
Vanhees
Vanhees
 • Meer dan 10 jaar ervaring in online-marketing en meer dan 500 tevreden klanten in de regio.

 • We denken businessminded met je mee en gaan altijd strategisch te werk.

 • We evalueren jouw online-marketing campagne op basis van conversie zodat we snel return of investment bekomen.

 • Je zult merken dat we zeer betrokken zijn en jou continu rapporteren. Zo ben je altijd op de hoogte.

 • Bij ons transparantie ten top: wij adverteren op jouw eigen Google of Facebook-account.

 • Als Google Partner weten we als geen ander hoe jouw website scoort in Google.

 • Als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille krijg je van de Vlaamse Overheid financiële steun tot 40% op onze diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren.

Online-marketing is zeer krachtig voor KMO’s & eenmanszaken

De tijd dat online-marketing enkel voor de grote multinationals was weggelegd ligt echt wel definitief achter ons. Vanaf € 175,- per maand ben je al online zichtbaar voor potentiële klanten in jouw regio.

Vele lokale bedrijven zetten enkel nog in op dure advertenties in plaatselijke krantjes en bladen. Komt hier nog het gewenste resultaat uit? Waarschijnlijk zul je met dat budget uit online-marketing veel meer resultaat halen. Hier enkele resultaten die onze klanten mochten ervaren!

Bijna 90% van iedereen die op zoek is naar een leverancier of dienstverlener gebruikt Google. Door SEO (zoekmachineoptimalisatie) of Google Ads zorgen we dat jouw bedrijf gevonden wordt door nieuwe klanten. Meer dan 85% is in België/Nederland actief op social media. Door jouw bedrijf de nodige zichtbaarheid te geven, bereik je nieuwe klanten.

Welke tool geschikt is voor jouw bedrijf is heel afhankelijk van je business, jouw doelgroep en product of dienst. Wij adviseren jou in deze keuze in functie van het budget dat je wenst te besteden aan online-marketing. Onze doelstelling is jouw online-marketing zo snel mogelijk winstgevend te krijgen. Mocht je hierna nog meer leads wensen, dan kunnen we jouw marketing opschalen.


 • “De aanvragen die binnenkomen via de website zijn meer dan verdubbeld”

  Ivo van Alu Design uit Neerpelt ervaarde al snel de kracht van online-marketing. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat zijn onderneming beter online gevonden wordt in zijn regio. Dat hij het resultaat van deze campagne al zo snel zou merken, oversteeg alle verwachtingen.

  Bekijk dit project

 • “Zowel fysiek als online krijgen we meer en meer klanten”

  Monique en Sam van Woodcreations uit Neerpelt ervaarden als lokale KMO al snel de kracht van online-marketing. Zij combineren een fysieke winkel met een online store. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat de onderneming beter online gevonden wordt in de regio.

  Bekijk dit project

 • “De samenwerking is zeer positief. Dat zien we aan de bezoekers op de site”

  Barbara van GBS-tenten uit Hamont-Achel ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van online-marketing en een nieuw ontwikkelde website. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat haar onderneming beter online gevonden wordt in de regio.

  Bekijk dit project

 • “Het online marketing verhaal is zeer positief”

  Jurgen van Kempische Interieurbouw uit Lommel ervaarde als lokale KMO al snel de mogelijkheden die online marketing biedt. We staan we in voor de sociale media content en versterken de zichtbaarheid van Kempische Interieurbouw via SEO en Google Ads.

  Bekijk dit project

 • “Na twee weken online te zijn, kregen we direct een viertal aanvagen”

  Carlo van Dilissen Logistics uit Overpelt ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van een creatief en strategisch onderbouwde website. Na het online zetten van de nieuwe website van Dilissen Logistics kregen ze meteen een een viertal aanvragen, waardoor ze enorm verrast waren.

  Bekijk dit project

Heb je nog een vraag of heb je interesse in een nieuwe website?

We zitten graag eens vrijblijvend met je samen!

  Bezig met versturen...