Wij bedenken strategieën & creëren jouw identiteit

Een sterke brand identity verleidt jouw ideale prospect

Meer dan ooit is het belangrijk om meerwaarde te bieden aan jouw klant. Jouw prospects kiezen je bedrijf niet enkel om het product of dienst dat je aanbiedt, die kunnen ze bijna overal kopen tegen misschien zelfs een betere prijs. Het gaat er net om dat je een prospect duidelijk maakt waarom hij/zij met jouw bedrijf zaken moet doen en jij hem/haar daardoor aanzet om met jou contact op te nemen.

Word je door jouw prospects vaak vergeleken met collega’s uit je sector? Schatten jouw prospects je diensten niet naar waarde en dien je steeds vaker korting te geven? Blijven leads en aanvragen uit? Dan is er werk aan de winkel. Met de juiste branding kun je echt het verschil maken. Je zult gezien worden als de waardevolste aanbieder in jouw regio, je trekt de gewenste doelgroep aan en je zult je onderscheiden in de markt.

“ONZE BRANDING EN WEBSITE WAS HEEL BELANGRIJK VOOR ONZE LANCERING. DEZE HEEFT ONS DAN OOK SUPER VEEL LEADS OPGELEVERD”

Stef & Filip - Body Dedication Neerpelt

  • Meer dan 10 jaar ervaring in branding en online-marketing en meer dan 500 tevreden klanten in de regio.

  • We denken businessminded met je mee en ontwikkelen een merkstrategie in functie van jouw doelstellingen.

  • Een verhaal is emotie en emotie verkoopt. Dit is het verschil tussen gewoon een logo en branding.

  • Na denken komt doen! We creëren een creatieve en onderscheidende uitstraling die jouw succes vergroot!

  • We gaan voor een top klantenervaring waarin 100% klant- tevredenheid, ontzorging en betrokkenheid centraal staan.

  • Als Google Partner weten we als geen ander hoe jouw website scoort in Google.

  • Als erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille krijg je van de Vlaamse overheid financiële steun tot 40% op onze diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren.

een verhaal overtuigt prospects sneller dan enkel een product

Een brandingtraject starten we altijd met één of meerdere brainstormsessies waarin we graag jouw bedrijf helemaal leren kennen. In functie van jouw doelstellingen gaan we samen een merkstrategie bepalen.

Hierna creëren we een creatieve en onderscheidende uitstraling voor jouw bedrijf. Hierin ontzorgen we je volledig. Zo staan we in voor alle ontwerpen, copywriting, fotoshoot en videoproductie. Doorheen verschillende presentatie- momenten blijf je continu betrokken en evalueren we samen alle creaties.

“WE KRIJGEN MERKELIJK MEER AANVRAGEN NA HET OPSTARTEN VAN ONZE NIEUWE WEBSITE, DAT HEEFT TOCH WAT TEWEEG GEBRACHT”

Marc Cuyvers - Dupac

“DE REBRANDING HAD EEN HELE GROTE IMPACT OP HET BEDRIJF”

Jurgen Wouters - Kempische Interieurbouw

Hoe verloopt een brandingtraject?

Elk branding traject begint met een goed gesprek. Het is namelijk van het allergrootste belang dat wij jouw bedrijf ‘echt’ kennen. Wat drijft jullie? Wie zijn je klanten? Welke behoeften heeft je doelgroep? Wat onderscheidt jullie?

Op basis van deze informatie gaan wij in functie van jullie doelstellingen een merkstrategie en marketingplan ontwikkelen. Nadat deze door jou zijn goedgekeurd gaan we aan de slag met de uitwerking. We schakelen onze fotograaf in, zetten onze copywriting aan de gang of werken een videoshoot uit. Hierna kunnen we jouw unieke bedrijfsuitstraling grafisch gaan uitwerken. Ben je akkoord met het resultaat, dan werken we een guideline uit die je toekomstig kunt volgen in al je reclame-uitingen.

Video 1 Poster

Heb je nog een vraag of heb je interesse in een nieuwe website?

We zitten graag eens vrijblijvend met je samen!

  Bezig met versturen...