We brengen jouw unieke
verhaal in beeld met
videomarketing.

Onderscheid je van al je concurrenten & val op in je markt.

We brengen jouw unieke
verhaal in beeld met
videomarketing.

Onderscheid je van al je concurrenten & val op in je markt.

Campagnes met video zijn
vaak tot 4 keer succesvoller.

Wat is marketing? Allereerst opvallen, zorgen dat jouw ideale klant je bedrijf opmerkt tussen alle andere aanbieders. Vervolgens deze prospect overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen.

Laat video net dé ideale marketingtool zijn om de aandacht te trekken van jouw doelgroep en deze vervolgens te overtuigen om voor jouw bedrijf te kiezen. Geen ander medium is zo krachtig om in no-time de prospect aan te spreken en een sfeer te scheppen waarin hij of zij goesting krijgt om met jouw bedrijf aan de slag te gaan!

Net daarom werken we steeds vaker met video en met succes! Websites worden tot 3 keer langer bezocht en online campagnes zijn tot 4 keer succesvoller na het inzetten van video.

Succesvolle campagnes met videomarketing
  • Boomkwekerij Mentens

  • Patisserie Kwanten & Van Esch

  • Saleswhyz Coaching

Een video met een verhaal

Een video met een verhaal &
een duidelijke missie.

We gaan niet in het wildeweg video’s schieten. Bij elke videoproductie brengen we duidelijk in kaart welke doelstelling we hebben. Willen we potentiële klanten bereiken? Willen we hen aanzetten tot een bepaalde actie? Willen we onze naamsbekendheid of reputatie verhogen? Afhankelijk van de doelstelling bepalen we het format en bedenken we een creatief en krachtig scenario.

Tijdens de productiedag zelf ontzorgen we je volledig. We zorgen dat iedereen goedgemutst op de set verschijnd en de draaidag voor iedereen een leuke ervaring is. Achteraf monteren we alles in een creatieve en dynamische video.

  • Videotestimonial RSBadkamers

  • Bedrijfsvideo Big Food

  • Promovideo Origin’eau

Video die resultaat oplevert!

Omdat video in onze online campagnes een steeds belangrijkere rol speelt, bieden we dit volledig in eigen huis aan, zo heeft Creatic zijn eigen videoafdeling. Onze collega Marco is van kleins af aan gefascineerd door audio en video en brengt jouw uniek verhaal op een creatieve en strategische manier in beeld.

Ik wil aan de slag met video!

Video levert resultaat op.
Ink grey
Ink grey

Wij spatten van energie om
met jou te gaan samenwerken!

We zijn er zeker van dat we met onze creativiteit en strategisch inzicht een grote meerwaarde kunnen zijn voor jouw business. Laten we eens persoonlijk kennismaken. De koffie staat klaar!