Niks krachtiger dan video

Met videomarketing claim je alle aandacht op het internet!

Begin jij meteen te lezen als je een website voor de eerste keer bezoekt? Waarschijnlijk niet. Onderzoek wijst uit dat we een website in de eerste 6 seconden verticaal scannen, hier is het design van het grootste belang. Voelen we ons aangesproken, dan klikken we verder.

In de tweede fase willen we ons gaan verdiepen. De tijd en zin om veel tekst te lezen ontbreekt ons vaak. Wat is video dan geweldig! In een video kun je in minder dan 60 seconden de aandacht claimen en vasthouden, de gewenste sfeer scheppen, je bedrijf een persoonlijk gezicht geven en de gewenste informatie op een inspirerende manier overbrengen.

Voor tijdelijke online campagnes zetten we ook steeds meer in op video. De ideale manier om nog tussen alle andere campagnes op te vallen. Video laat toe om op een heel creatieve manier jouw boodschap in de kijker te plaatsen en je prospect tot actie aan te zetten.

Laat jouw klanten getuigen over de samenwerking testimonials werken!

Vanhees
Vanhees
Vanhees
Vanhees
Vanhees

Alles start met een goed scenario. Onze marketeers werken een strategisch script uit dat als basis zal dienen van de videoproductie. In functie van het doel waarvoor we de video gaan ontwikkelen wordt er een krachtig scenario uitgewerkt dat jouw prospects zal aanspreken en overtuigen. Vaak werken we in combinatie met een interview. Ook dit interview bereiden we minutieus voor zodat de gewenste boodschap naar voor komt.

Tijdens de draaidag zelf, gaan we heel persoonlijk te werk en begeleiden we jou of je klant op een heel laagdrempelige en professionele manier.

Waarom inzetten op videomarketing?

  • Op social media zul je zowel organisch als adverterend meer bereik ervaren.
  • Met video kun je een unieke sfeer scheppen waarmee je de gewenste doelgroep optimaal aanspreekt.
  • Video claimt meer aandacht dan een foto of beeld.
  • Doordat nog niet veel lokale ondernemingen inzetten op videomarketing, ga je alleen al door het gebruik van video je onderscheiden in de markt.

Laat je inspireren door enkele realisaties

Esmee Verleg
Bart Kivits
Kristel Van Alphen
Janneke Van Lieverloo
William Van Kempen
Origineau

Heb je nog een vraag of heb je interesse in een nieuwe website?

We zitten graag eens vrijblijvend met je samen!

  Bezig met versturen...