Verantwoordelijk, betrokken & gedreven door groei

Het is onze droom om binnen Vlaanderen een ultieme werkplek te creëren voor professionals die het maximale uit hun potentieel willen halen door hun talenten te ontwikkelen en met deze high performance cultuur andere kmo’s te inspireren.

Ronnie en Bram Ronnie en Bram

Een thuis waar je talenten kan en mag inzetten

Bij elk project geven we het beste van onszelf om voor de ondernemer het verschil te maken. Wij geloven dat de menselijke factor hierin allesbepalend is. Een team waarin iedereen zich thuisvoelt en zijn of haar talenten maximaal mag en kan inzetten is niet vanzelfsprekend, daar moet elke dag keihard aan gewerkt worden. De manier waarop we dit samen doen zou je ‘cultuur’ kunnen noemen, binnen Creatic noemen we dit ‘The Creatic Way’.

Hi, ik ben Joris!

Joris startte in 2020 bij Creatic als front-end developer en groeide door tot projectmanager. Hij is dus het beste bewijs dat je binnen onze organisatie jouw talenten màg en kan ontwikkelen.

Dominic en Rob Dominic en Rob

Een veilige omgeving om niet op veilig te spelen

“Onder begeleiding van high performance coach Dominic Rossi werken we al jaren aan het creëren van een unieke werkplek waar teamleden het beste van zichzelf kunnen ontdekken en kunnen doorontwikkelen. Tijdens gestructureerde momenten werken we samen actief aan een open feedbackcultuur waarin we elkaar volledig respecteren en ook uitdagen tot betere prestaties.”

Rob Cuijvers – zaakvoerder

Beluister dit interview over onze unieke cultuur

Isabelle en Alyssa in gesprek
Manon en Rob tijdens het nieuwjaarsfeestje
Rob en Ben in de bar
Wim, Laurien, Julie en Gert
Vrijdagborrel bij Creatic

Een warme werkplek waar jij je thuisvoelt

Buiten dat ons team zo divers is in persoonlijkheden en talenten, hebben we allen iets gemeen: we staan open voor zowel persoonlijke als professionele groei en zien altijd oplossingen in plaats van problemen.

Samen creëren we
momenten van groei

Als iets onze cultuur kenmerkt, dan is het dat we voortdurend werken aan onze eigen groei en die van het team. Tweewekelijks houden we met ons team een check-in en eens per trimester gaan we op Mastermind, waarbij we een hele dag tijd maken voor persoonlijke reflectie en professionele ontwikkeling onder begeleiding van onze coaches.

Met de output van deze sessies gaan we nadien direct aan de slag op de werkvloer. Deze momenten van feedback en groei wisselen we af met fun en verbinding. Dit doen we onder andere tijdens onze legendarische teamuitjes en onze wekelijkse “vettige vrijdag”, eventueel gevolgd door een afterwork borrel in onze Creatic Lounge! Ook goesting om mee te bouwen aan onze cultuur?

Groepswandeling team Creatic
Mindcamp teambuilding Creatic
Ontspanning dansen mastermind
Viering Ronnie 5 jaar in dienst
Welcome to the Creatic mindcamp
Mastermind coach Johan
Vettige vrijdag buiten goed weer
Groepsgeprek tijdens mastermind cirkels van invloed
Ritme van basketbal naar werkvloer workshop
Samen eten Creatic team

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score