Blog What’s in a year: over webdeveloper Gert en onze eigen webwinkelsoftware

What’s in a year: over webdeveloper Gert en onze eigen webwinkelsoftware

9 juli 2021

Time flies when you’re having fun, en dat kan onze goedlachse webdeveloper Gert alleen maar beamen. Vandaag kijken we met veel plezier terug op zijn afgelopen jaar bij Creatic: Een b(l)oeiende periode waarin hij ons met grote stappen deed groeien, en wij hem.

Wat Gert dan precies bij ons doet? Wel, Gert bouwt webshops. Nu zul je misschien denken: Nou, dat doen er wel meerderen. Maar wat de webwinkels van Creatic écht uitzonderlijk maakt, is dat we ze creëren met onze eigen software. Geen standaard open source CMS meer, zoals Magento bijv., maar een open (Lavarel) PHP-framework waar je niet aan vastzit.

En dat brengt zo zijn voordelen met zich mee. Want de meerwaarde van een webshop voor je website, zit ‘m vooral in design en strategische vormgeving. Dat we daar geen beperkingen meer in ondervinden, betekent dat we onze creativiteit nu de vrije loop kunnen laten; en webshops op maat creëren die naadloos aansluiten bij the Creatic-way.

De vraag achter dergelijke webshops stond immers al een tijdje aan de deur te kloppen. Of liever: op de deur te bonzen, want dankzij Corona werd webverkoop plots dé redder in nood voor KMO’s met overlevingsdrang. Booming business dus, en daarom maakten we de belangrijke keuze te investeren in ons eigen webwinkelsysteem. Én in een geschikte webdeveloper, en dat werd Gert!

En het moet gezegd: daar plukken we vandaag allemaal de vruchten van. Wij, onze klanten en ten slotte Gert zelf. Bij Creatic krijgt hij immers de vrijheid om zélf een impact te maken, een kantelpunt in zijn carrière: “Dankzij de open cultuur van Creatic en de mogelijkheden die ik krijg, kan ik nu met mijn passie pas écht het verschil maken. Het gevoel dat ik klanten iets unieks bezorg, is wat me elke dag weer drijft.”

De resultaten van deze grote stap? Die lopen sindsdien als een trein, en in stijgende lijn! Want of je nu over een winkelpand beschikt of niet: een webshop op maat blijkt altijd een troef voor je website, én bijgevolg je omzet. Ook wanneer de Coronacrisis zijn laatste adem uitblaast, zullen we immers zien dat online verkoop populair blijft. Met Gert in de Creatic-familie, zijn we nu dus nòg vollediger uitgerust om klanten de full experience te geven die we zo hoog in het vaandel dragen.

Intussen is Gert dan ook een stuwende kracht in ons team, die we niet meer zouden kunnen missen. Hij giet de wensen van klanten in mooie webshops, maar staat ook altijd klaar om onze webdevelopers te ondersteunen en hen dagelijks nieuwe skills bij te leren. En oh ja, hij wordt regelmatig dankbaar ingezet door onze vrouwentafel wanneer er zich weer eens IT-problemen voordoen. ;) (Dankjewel Gert!)

Heb je zelf een KMO en zoek je iemand die je een professionele website mét unieke webwinkel kan bezorgen? Neem dan gerust contact op: wij blijven onszelf continu bijschaven en verbeteren, en zitten graag vrijblijvend met je samen. Om je onderneming te doen groeien met een strategische branding, website of webshop op maat van jouw doelen.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score