Blog Waarom deze lockdown hét moment is om je onderneming in een webshop te gieten

Waarom deze lockdown hét moment is om je onderneming in een webshop te gieten

4 november 2020

Door de huidige lockdown en verstrengde coronamaatregelen bloeit online verkoop als geen ander, en daar is een goede reden voor! E-commerce biedt namelijk de ideale kans om net nu een nieuwe onderneming of opwindend project te starten, voor sommigen kan het een redding zijn in deze onzekere tijden en de continuiteit van de bedrijfsactiviteiten verzekeren. Er is dus nooit een geschikter moment geweest dan nu om een professionele webwinkel te beginnen. Bij Creatic leggen we je niet alleen uit waarom, we helpen je ook bij de opstart ervan!
  1. Je moet het ijzer smeden wanneer het heet is. Nu de economie dankzij COVID19 wereldwijd rake klappen incasseert, is E-commerce meer dan ooit booming business. Er wordt geschat dat de omzet van webwinkels in de toekomst met maar liefst 12% zal toenemen. As we speak vindt er een enorme groei plaats in niet alleen het aantal mensen dat online shopt, maar ook in het bedrag dat door hen wordt besteed. Dit legt tal van kansen bloot voor je onderneming, die ons enthousiaste team je helpt te grijpen.
  2. Je doelgroep bereiken via digitale marketing was nooit eenvoudiger: Facebook-ads staan momenteel goedkoper dan ooit, en omdat vele bedrijven zich tegenwoordig noodgedwongen terugtrekken, schopt jouw onderneming het dankzij Google Ads des te makkelijker tot de topzoekresultaten in Google. De beste manieren om je doelgroep te bereiken krijgen met andere woorden een buitengewoon interessante prijs-/kwaliteitverhouding. Daarop spelen onze marketeers voor jou doeltreffend in, zodat je webshop in een mum van tijd een succes wordt.
  3. Een webshop is geen tijdelijk lapmiddel, maar een duurzame investering in een voorgoed veranderde toekomst. ‘The Creatic Way’ houdt in dat we niet alleen oplossingsgericht, maar ook toekomstgericht met je meedenken. Zo ondervinden wij dat alle vormen van communicatie, recreatie en aankoopgedrag steeds meer permanent de digitale richting in worden geduwd. We raden je aan je webshop niet te beschouwen als een provisoire oplossing tijdens deze ‘overgangsperiode’ – die volgens experts nog tot 2022 kan duren – maar als een investering, die het voortbestaan van je onderneming ook in de verre toekomst garandeert.
  4. Met een webshop schenk je klanten opnieuw de fijne shopervaring die ze verloren. Klanten hebben vandaag vooral behoefte aan zekerheid, geruststelling en een veilige thuishaven van waaruit ze het normale leven weer kunnen oppikken. Real life winkelen is echter af te raden en soms onmogelijk nu. En velen die van thuis uit werken – wat in de toekomst alleen maar zal toenemen – hebben wel degelijk behoefte aan een verzetje. Met een professionele webshop bied je trouwe én nieuwe klanten de blije verrassing terug ontspannen te kunnen shoppen wanneer de verveling toeslaat, of er tijdens het telewerken een pauze wordt ingelast bijvoorbeeld. Een spontane aankoop op jouw webshop is maar enkele muisklikken ver weg!
  5. Je webshop eruit doen springen is voor jou van cruciaal belang, voor ons een specialiteit. De webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, en nagenoeg iedereen wil een graantje meepikken van de boost die online verkoop heeft genoten. Het is dus van levensbelang dat je webwinkel opvalt in de grijze massa, en dat kun je gerust aan ons overlaten! Wij maken jouw webshop op maat en vertalen je unieke onderneming moeiteloos naar het digitale scherm. Op die manier worden klanten helemaal meegenomen in je verhaal en voelen ze zich alsof ze werkelijk in je winkel, showroom of kantoor staan.
  6. No time to waste: start jouw webshop vandaag nog. Mis deze vruchtbare tijd om een webshop te beginnen dus niet, en speel als een ware ondernemer in op de actuele omstandigheden om het voorbestaan van je bedrijf te garanderen. Creatic zet jouw op maat gemaakte website en webwinkel binnen enkele weken op poten: tot in de puntjes afgewerkt, en klaar om je artikelen en/of diensten vlotjes en op een veilige manier aan de man te brengen in deze uitdagende tijden. Een uitdaging die we graag samen aangaan!
 

Overweeg je om een webshop te beginnen, maar is het er nog niet van gekomen? Heb je interesse in het opzetten van een webshop, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

 Plan dan nu via info@creatic.com een virtuele en bovenal veilige meeting in met ons team van creatieve koppen en vakfanaten, dat jouw KMO digitaal laat groeien. We zitten graag samen (in een video call) om de mogelijkheden te bespreken voor jouw webshop!

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score