We maken creatieve websites die meer leads opleveren

Met een strategische & creatieve website maken we je online succesvol

Van het belang van een website zullen we je vast niet meer moeten overtuigen. Maar slaagt jouw website er in het vertrouwen van een prospect te winnen en zo nieuwe klanten te werven? Daar ligt namelijk de kracht van een website.

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel een website, de tijd dat het hebben van een website alleen voldoende was, ligt al even achter ons. Enkel door een website strategisch en creatief op te bouwen, creëer je een onderscheidende online uitstraling en mag je online leads en aanvragen verwachten. Verder is elke website uiteraard zoekvriendelijk ontwikkeld, voldoet aan de GDPR-richtlijnen, is mobielvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren.

Onze klanten ervaren al snel meer online leads & aanvragen

Vanhees
Vanhees
Vanhees
Vanhees
 • Meer dan 10 jaar ervaring in online-marketing en meer dan 500 tevreden klanten in de regio.

 • We denken businessminded met je mee en gaan altijd strategisch te werk.

 • We maken een uniek en creatief ontwerp. Vervolgens ontwikkelen we de website volledig op maat.

 • We ontzorgen je volledig: we maken professionele foto’s en schrijven alle webteksten.

 • We gaan voor 100% klanttevredenheid. We passen je website aan tot deze volledig naar wens is.

 • Achteraf voeren we inhoudelijke aanpassingen aan je website altijd binnen 24 uur uit.

 • Als Google Partner weten we als geen ander hoe jouw website scoort in Google.

Met een strategisch webontwerp maken wij voor jou het verschil!

Je zult het zelf ook vaak doen: via Google kom je op een website terecht, deze spreekt je niet meteen aan en je keert terug naar Google. Jammer... weg die potentiële klant. Dat is niets vreemd, onderzoeken wijzen namelijk uit dat elke bezoeker in minder dan 6 seconden beslist je website verder te bekijken of te verlaten. In deze tijd heeft de bezoeker nog geen tekst of pagina bekeken. Het is puur het design van je website dat deze prospect zal moeten overtuigen dat jij de juiste partner bent. Slaag je hier in, dan komt er pas mogelijk een interessante lead uit!

Een selectie uit +500 realisaties

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

 • “De aanvragen die binnenkomen via de website zijn meer dan verdubbeld”

  Ivo van Alu Design uit Neerpelt ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van online-marketing. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat zijn onderneming beter online gevonden wordt in zijn regio. Dat hij het resultaat van deze campagne al zo snel zou merken, oversteeg alle verwachtingen.

  Bekijk dit project

 • “Na twee weken online te zijn, kregen we direct een viertal aanvagen”

  Carlo van Dilissen Logistics uit Overpelt ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van een creatief en strategisch onderbouwde website. Na het online zetten van de nieuwe website van Dilissen Logistics kregen ze meteen een een viertal aanvragen, waardoor ze enorm verrast waren.

 • “Onze branding en website heeft ons tijdens de lancering super veel leads opgeleverd”

  Om hun brand te lanceren gingen wij na wat Body Dedication zo uniek maakt. Zo hebben wij een website en een merk kunnen bouwen dat perfect past bij de unieke werking van Stef en Filip past.

  Bekijk dit project

 • “We krijgen toch merkelijk meer aanvragen na het opstarten van onze nieuwe website”

  Marc van Dupac is gepassioneerd door zijn vak en wou zich als zaakvoerder dus 100% focussen op zijn werk. Hij zocht een partner die hem volledig kon ontzorgen als het ging over zijn website en rebranding.

  Bekijk dit project

 • “Creatic heeft me verwonderd met een zeer professionele aanpak”

  Ronny Moons was aangenaam verrast over de mogelijkheden die een professionele website biedt. Het resultaat verwonderde hem dan ook.

  Bekijk dit project

 • “Het webontwerp was er gewoon boenk op! Beter kan ik het niet uitdrukken”

  Kim Vanhees was op zoek naar een website die perfect bij het karakter van zijn bedrijf paste. Door te luisteren naar zijn verwachtingen en betrokken te zijn met zijn bedrijf hebben wij een ontwerp kunnen maken zoals hij het in gedachten had.

  Bekijk dit project

 • “De samenwerking is zeer positief. Dat zien we aan de bezoekers op de site”

  Barbara van GBS-tenten uit Hamont-Achel ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van online-marketing en een nieuw ontwikkelde website. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat haar onderneming beter online gevonden wordt in de regio.

  Bekijk dit project

 • “Zowel fysiek als online krijgen we meer en meer klanten”

  Monique en Sam van Woodcreations uit Neerpelt ervaarde als lokale KMO al snel de kracht van online-marketing. Zij combineren een fysieke winkel met een online store. Door middel van SEO en Google Ads zorgen we dat de onderneming beter online gevonden wordt in de regio.

  Bekijk dit project

Heb je nog een vraag of heb je interesse in een nieuwe website?

We zitten graag eens vrijblijvend met je samen!

  Bezig met versturen...