Wij bouwen applicaties
die jouw KMO tijd en
rendement opleveren.

Altijd fixed price | We bedenken samen de flow | Start met voorontwerp

Wij bouwen applicaties
die jouw KMO tijd en
rendement opleveren.

Altijd fixed price | We bedenken samen de flow | Start met voorontwerp

Door digitalisering minder
fouten en meer rendement.

Digitaliseer je marketing- en bedrijfsprocessen en je zult tijd besparen die je meteen kunt inzetten voor veel waardevollere activiteiten binnen je bedrijf. Daarnaast heeft digitalisering nog een enorm voordeel: Je sluit fouten quasi uit, waardoor het rendement verhoogt.

Wij bouwen webapplicaties of softwarekoppelingen op maat van jouw behoeften. Dit kan gaan van een reserverings- of planningssysteem tot een online calculator die dienst doet als leadgenerator.

Een website die nieuwe klanten oplevert
Wij ontzorgen je volledig en gaan voor een topresultaat

Van een doordachte flow, naar
ontwerp en ontwikkeling.

De ontwikkeling van een webapplicatie start met het uitdenken van de applicatieflow. Welke functionaliteiten moet de applicatie omvatten? Wie moet de applicatie kunnen beheren en welke rechten mag iedereen hebben? Welke uitbreidingen voorzien we in de toekomst? Door alles in kaart te brengen wordt jouw applicatie zo efficiënt mogelijk ontwikkeld. Dit komt de timing en jouw budget ten goede.

Nadat de flow is uitgetekend, ontwerpen we een gebruiksvriendelijk applicationdesign, zo heb je een goed beeld van de webapplicatie voordat we deze effectief gaan ontwikkelen.

Een greep uit meer dan 500 webprojecten

Ink grey

Wij spatten van energie om met jou te gaan samenwerken!

We zijn er zeker van dat we met onze creativiteit en strategisch inzicht een grote meerwaarde kunnen zijn voor jouw business. Laten we eens persoonlijk kennismaken. De koffie staat klaar!