Vacature: Senior online marketeer

Laura, Wim en Nele Laura, Wim en Nele

Steeds meer kmo’s rekenen op de digitale skills van Creatic om hun bedrijf online zichtbaarder te maken en om nieuwe klanten te werven. En wij groeien graag met hen mee. Op twee jaar tijd werd onze kantoorruimte verdubbeld en groeide ons team van 3 naar 15 medewerkers. Eind 2022 werd Creatic als groeibedrijf genomineerd voor de Trends Gazellen 2023. Omdat groei in ons DNA zit zijn we steeds op zoek naar enthousiaste collega’s, die samen met ons dagelijks mee willen bouwen aan ons groeiverhaal.

Je creëert impact voor onze klanten

Je werkt zelfstandig online campagnes uit voor kmo’s uit verschillende sectoren. Op basis van marketingplannen en de ambities van de ondernemer werk je strategieën uit en zet je alle knopjes binnen Google en Facebook klaar om de advertentiecampagnes te lanceren. Je overlegt met de klant en doet voorstellen om de campagnes continu te verbeteren en je blijft onderweg aan de knoppen draaien om de campagnes op kruissnelheid te houden.

Je helpt ons groeien

Een geslaagde online campagne is voor jou een reden om het de volgende keer nóg beter te doen. Je volgt de ontwikkelingen in de wereld van online marketing op de voet en je vindt vlot je weg in cijfers, grafieken en dashboards van de advertentieplatformen. Niet geschoten is altijd mis en dus neem je initiatief om onze campagnes op een innovatieve manier aan te pakken.

Je zorgt voor power bij Creatic

We durven gerust zeggen dat de werkomgeving bij Creatic uniek is in onze omstreken. Je komt terecht in een kerngezond en ambitieus groeibedrijf waar we elke dag investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van het hele team. Je bent dus een echte teamspeler en je houdt ervan om je teamleden uit te dagen. En ja: wij zullen jou ook uitdagen en alle kansen geven om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw profiel

 • Als senior marketeer heb je minstens 3 jaar ervaring in het opzetten en beheren van advertentiecampagnes in Google en Meta.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je denkt in oplossingen.
 • Je hebt ambitie om iedere dag weer beter te doen.
 • Je hebt zin voor initiatief en durft te springen wanneer het moet.
 • Je bent communicatief sterk en je bent analytisch ingesteld.
 • Ervaring met andere advertentieplatformen en grafische vormgeving is een pluspunt.

Wat mag je verwachten?

 • Een voltijdse job in misschien wel het meest inspirerende kantoor van Noord-Limburg. Je zag ons nieuw kantoor misschien al passeren op onze socials. Dát wordt je werkplek!
 • Je krijgt de mogelijkheid om elke dag bij te leren en te groeien in je rol. Dat je bij Creatic kan groeien, bewijst het verhaal van onze collega Joris.
 • Je komt terecht in een hecht en ambitieus team en in een groeibedrijf dat genomineerd is voor de Trends Gazellen 2023.
 • Een plekje aan onze tafel op vettige vrijdag en tijdens onze vrijdagmiddagborrel.
 • Een mooi loontraject op basis van je persoonlijke groei.

Zie jij het helemaal zitten om erbij te komen? Mail dan je cv en motivatie naar rob@creatic.com. Uiteraard worden alle sollicitaties discreet behandeld.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score