Creatic zoekt een gedreven BUSINESS DEVELOPER

Rob en Nele hebben een brand meeting met de klant Rob en Nele hebben een brand meeting met de klant

Wij groeien snel! En daar kan jij deel van uitmaken. Daarom zijn we bij Creatic op zoek naar een Business Developer met minimaal 3 jaar commerciële ervaring. Jouw belangrijkste focus? Het vinden en binnenhalen van nieuwe klanten. Samen met het marketingteam identificeer en benader je potentiële klanten met ons aanbod van digitale marketingdiensten. Door een business-minded aanpak denk je strategisch mee over hoe onze online branding- en marketingoplossingen kunnen bijdragen aan het realiseren van de zakelijke doelstellingen van onze klanten.

Creatic is klaar voor de volgende groeistap

Als onlinemarketingagency ligt onze focus op kmo’s en ondersteunen we ondernemers om hun online identiteit te versterken en hun aanwezigheid op het internet te boosten. De afgelopen jaren hebben we hierbij reeds meer dan 650 bedrijven naar de volgende stap gebracht en dat vertaalt zich in een excellente en zichtbare klanttevredenheid. Wij streven ernaar om de komende jaren ons marktaandeel in Vlaanderen aanzienlijk te vergroten en daarin kan jij een belangrijke rol spelen!

Onze klanten houden niet van ‘poeha’ 😉

Het is net één van jouw grootste talenten om een digitale marketingaanpak op een toegankelijke en begrijpelijke manier aan ondernemers over te brengen. Jij beschouwt elk verkoopgesprek als een kans om impact te maken en om waarde te creëren voor de klant.

Een plaats waar jij je 100% kunt focussen op jouw job

Onze operationele teams zijn zo georganiseerd dat ze geheel zelfstandig alle nieuw klanten onboarden. Onze projectmanagers gaan met jouw input meteen aan de slag zodra we een nieuwe klant verwelkomen. Zij staan in voor de volledige communicatie en begeleiding van deze klant tijdens het verdere traject.

Elke dag een beetje beter

Binnen Creatic evalueren we elk project na oplevering om zo onze dienstverlening continu te verbeteren. Hierin zal ook jij een cruciale rol spelen. Want enkel met jouw input uit de markt, slagen we erin ons productportfolio maximaal af te stemmen op onze klanten.

Jouw mindset

  • Je hebt een echte winnaarsmentaliteit en bent resultaatgericht.
  • Je bent gebeten om het verschil te maken voor ondernemers.
  • Je hebt een aanstekelijk enthousiasme en legt vlot en spontaan contact.
  • Je staat open voor coaching en opleiding om als persoon en professional te groeien.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • Je identificeert potentiële klanten en kansen in de markt.
  • Je benadert actief potentiële klanten en bouwt relaties uit.
  • Je denkt strategisch met de klant mee vanuit een business mindset.
  • Je gaat ervoor om je targets te halen en draagt bij aan de groei van Creatic.

Wat bieden we jou?

Je maakt deel van een ambitieuze organisatie die volop investeert in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle teamleden om zo elke dag voor onze klanten het verschil te maken. Dankzij onze unieke cultuur ontwikkelen we onze dienstverlening en ons productportfolio voortdurend. Je werkt nooit alleen, onze projectmanagers begeleiden het gehele operationele proces en staan in voor alle communicatie met de eindklant tijdens het gehele proces. Zo krijg jij als business developer maximale ondersteuning en kan jij je volledig op jouw commerciële doelstellingen focussen.

Uiteraard voorzien we een competitief loon aangevuld met bonussen als de commerciële doelstellingen behaald worden.

Zie jij het helemaal zitten om erbij te komen? Mail dan je cv en motivatie naar rob@creatic.com. Uiteraard worden alle sollicitaties discreet behandeld.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score