Bereik nieuwe klanten & medewerkers via social media

Als ondernemer ben je je wellicht wel bewust van de nood om zichtbaar te zijn op social media, maar de tijd en goesting om hier consistent mee bezig te zijn ontbreken vaak. Geen nood: Creatic ontzorgt je volledig!

Wim en Laura overlopen de Google Ads Wim en Laura overlopen de Google Ads

Wij beheren jouw social mediakanalen

Herkennen mensen op social media jouw bedrijf en voelen ze waarom ze voor jouw kmo zouden moeten kiezen? Vaak is dit niet het geval en dat is een gemiste kans. Wij zorgen voor een strategische mix van posts waarin we het gezicht achter jouw bedrijf laten zien aan je volgers en zo jouw online uitstraling verhogen.

Social media werkt ook voor B2B

Als je social media strategisch inzet voor jouw business, dan zijn de resultaten die je kunt behalen enorm. Ook al werk je uitsluitend voor andere bedrijven, dan nog kan bijvoorbeeld Facebook goed voor je werken. Zo halen wij 40% van onze leads binnen via Facebook ;-)

Logo Instagram
Logo Facebook
Logo LinkedIn
Logo Youtube
 • Natasja Jennekens

  Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Tijd om visie en mogelijkheden uit te leggen. Professioneel!

 • Randy | Personal Training

 • Pieter Vandermeiren

  Heel tevreden met het traject dat we bij Creatic tot nu toe hebben doorlopen. Zij helpen ons met social posts en social en google ads. Een leuke en transparante samenwerking, hebben met ons meegedacht en zelfs onze concepten mee vorm gegeven. Snel en glashelder in de opvolging!

 • Els | Carré Care

 • Semmi Ragos

  Bedankt aan het hele team van Creatic Digital Agency voor de professionele en zeker ook fijne samenwerking! Toewijding van het kennismakingsgesprek tot het laatste detail op de website!

 • Marc | Hegge

93% van onze klanten ervaart binnen 1 maand

meetbaar resultaat

3X meer tafeltjes gereserveerd

Petite Source

4X meer orders binnen 2 jaar

NC Therm

2X meer offertes verzonden

De Muzieksommelier

3X meer tafeltjes gereserveerd

Petite Source

4X meer orders binnen 2 jaar

NC Therm

2X meer offertes verzonden

De Muzieksommelier

Julie is copywriter bij Creatic Julie is copywriter bij Creatic

Schep vertrouwen door je expertise te delen

Door snackable content te delen op social media verhoog je jouw zichtbaarheid en geef je jouw bedrijf een gezicht. Door ook wat diepgaandere content te delen in bijvoorbeeld de vorm van een blog of casestudy verhoog je dan weer het vertrouwen in je expertise. Onze copywriter zit periodiek met jou samen om zo strategisch de topics voor de toekomstige blogartikelen te bepalen.

Blijf bij je klanten top of mind met mailings

Blijf bij je klanten top of mind met mailings

Het blijft nog altijd één van de beste manieren om bij je klanten top of mind te blijven en de loyaliteit en betrokkenheid te verhogen. Wanneer je periodiek en consistent waardevolle mailings stuurt, zul je ervaren dat ‘slapende klanten’ terug actiever worden en je de klantwaarde kunt verhogen. Sinds de GDPR-regelgeving in het leven geroepen werd, zien we dat het resultaat uit mailings alleen maar is gestegen. Deze regelgeving maakt het verzenden van mailings dan aan de andere kant wel weer wat complexer, maar geen zorgen, dit nemen wij dan weer voor onze rekening!

Wim Wim

Hi! Ik ben Wim

Als projectmanager ben ik binnen Creatic jouw vaste aanspreekpunt en sparringspartner om het verhaal achter jouw kmo te vertalen naar een sterke contentstrategie en doeltreffende online campagnes.

Ons team van strategen, copywriters, designers en marketeers gaat voor jou aan de slag!

Team Marketing

Laurien

Laurien

Online marketeer
Laura

Laura

Online marketeer
Portretfoto Rob

Rob

Zaakvoerder

Nele

Digitaal strateeg

Julie

Copywriter

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score