Online adverteren binnen een vast, maandelijks budget

Wil jij op korte termijn meer potentiële klanten of medewerkers bereiken? Dan is het opzetten van één of meerdere online advertentiecampagnes dé oplossing.

Meten is weten bij Creatic Meten is weten bij Creatic

Meten is weten

Het online adverteren heeft één gigantisch voordeel ten opzichte van traditionele offline publiciteit: je weet perfect wat je advertentiebudget oplevert! Wij meten namelijk alles zeer nauwkeurig en rapporteren dit maandelijks aan jou in mensentaal. Zo ben jij helemaal op de hoogte en gaan onze marketeers aan de slag om jouw campagne verder te optimaliseren en deze zo rendabeler te maken.

Een team van online experten

Je marketingbudget kun je maar één keer uitgeven, daarom zien wij het als een grote verantwoordelijkheid hier heel bewust mee om te gaan. Onze online marketeers worden continu opgeleid en zijn zo altijd op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen in de markt. Daarbij is Creatic een gecertificeerde Google en Meta Partner wat jou de garantie geeft op een professionele en transparante aanpak van jouw campagne.

 • Mieke Kaufmann

  Wat een prachtig bureau en zeer bekwaam in hun vak! Goede opvolging van onze campagnes en altijd een klankbord voor onze vragen. Topteam!

 • Pieter | Muzieksommelier

 • Peeter Roose

  Zeer professionele en aangename begeleiding van A tot Z. We zijn super tevreden met onze rebranding en nieuwe website! En kijken uit naar de verdere samenwerking voor de uitrol van onze marketingcampagnes.

 • Goele | Beerendruk

 • Erkan Arslan

  Duidelijke communicatie en perfecte service! Correct en vriendelijk! Een aanrader!

 • Joop Munnik

93% van onze klanten ervaart binnen 1 maand

meetbaar resultaat

58% bestellingen via Google Ads

Deporack

7,24% conversieratio via Google Ads

Clic Glasses

62% bestellingen via Google Ads

Leone

80% aanvragen via Google Ads

Daco

4X meer orders binnen 2 jaar

NC Therm

Nele samen met de klant Nele samen met de klant

Morgen bovenaan in Google met Google Ads

Hoe vaak gebruik jij zelf Google als je op zoek bent naar een product of dienst? Jouw potentiële klanten doen dat ook, dus als jouw bedrijf bovenaan in Google staat, zul je snel meer online aanvragen of bestellingen ontvangen. Via Google Ads kun jij aan een vast dagelijks budget vindbaar zijn op de gewenste zoekwoorden binnen een gewenste regio. Onze Google experts regelen alles voor jou en rapporteren je maandelijks wat de campagne jou nu echt oplevert.

Dé ideale klant bereiken via social media ads

Dé ideale klant bereiken
via social media ads

Via social media marketing ben je in staat potentiële klanten te bereiken die interesse kunnen hebben in jouw diensten en producten. Via persoonlijke interesses, demografische profielen en online gedrag kunnen we heel doelgericht jouw advertenties tonen aan de juiste doelgroepen. Ook zijn we via remarketing in staat eerdere website- bezoekers advertenties te tonen als ze later social mediakanalen bezoeken. Zo kunnen we het vertrouwen in jouw bedrijf verhogen en blijf je top of mind.

Wim Wim

Hi! Ik ben Wim

Als projectmanager ben ik binnen Creatic jouw vaste aanspreekpunt en sparringspartner om het verhaal achter jouw kmo te vertalen naar een sterke contentstrategie en doeltreffende online campagnes.

Ons team van strategen, copywriters, designers en marketeers gaat voor jou aan de slag!

Team Marketing

Laurien

Laurien

Online marketeer
Laura

Laura

Online marketeer
Portretfoto Rob

Rob

Zaakvoerder

Nele

Digitaal strateeg

Julie

Copywriter

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score