Na regen
komt
zonneschijn

Wacht niet tot het te laat is
om je bedrijf
online zichtbaar
te maken.

Laura – Online marketeer

Is jouw bedrijf reeds online zichtbaar ?

Het internet heeft geen geheimen voor ons.

Wij zetten het in om jou als ondernemer te ondersteunen om je doelstellingen te behalen. Want nét wanneer het even wat rustiger is met klanten of sollicitanten, kunnen we met online marketing het verschil maken.

Gedreven medewekers vinden

Employer branding

Blijf bij je klanten top of mind met mailings

Nieuwe klanten bereiken

Online marketing

Manon en Mitchel intern overleg branding

De juiste klanten overtuigen

Branding & content

Rob en Nele hebben een brand meeting met de klant

Nood aan een duidelijke strategie voor de toekomst?

We denken verder dan enkel marketing en helpen kmo’s het onderste uit de kan te halen door samen tot een haalbaar strategisch plan en oplossingsgerichte aanpak te komen. Steeds meer kmo’s worden immers geconfronteerd met de snelle groei van concurrentie, steeds kritischere klanten, de grote schaarste aan medewerkers en het internet dat, buiten opportuniteiten, ook uitdagingen met zich meebrengt. Alles begint met een goed gesprek met ons team van digitale strategen dat zich graag verdiept in jouw doelstellingen.

Laten we eens samenzitten

93% van onze klanten ervaart binnen 1 maand

meetbaar resultaat

3X meer tafeltjes gereserveerd

Petite Source

4X meer orders binnen 2 jaar

NC Therm

2X meer offertes verzonden

De Muzieksommelier

41 extra afspraken per maand

Club Exphair

10% meer omzet met Google Ads

Beerendruk

Opvallen is belangrijker dan ooit

Steeds meer kmo’s zijn er zich bewust van dat hun bedrijfsuitstraling belangrijker wordt om ‘de juiste’ klant en medewerkers te werven, en dat gaat verder dan alleen een logo. Ons team van strategen en creatievelingen gaat op zoek naar de ware identiteit achter jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jouw kmo strategisch en creatief opvalt in jouw markt met de juiste branding of een moderne, strategische en gebruiksvriendelijke website. Zo zien je potentiële klanten je organisatie als een professionele partner.

Creatic Digital Agency

Een team dat achter je staat en je kmo wilt laten scoren!

Als kmo wens je jouw marketingbudget zo krachtig mogelijk in te zetten. Ondernemers zien in de vele online kanalen en mogelijkheden de bomen door het bos niet meer. Vooral dan heb je een partner nodig die heel duidelijk de mogelijkheden voorstelt (in mensentaal en zonder poeha!) en vooral de juiste verwachtingen schept. Hier gaat het helaas vaak fout. Daarom hebben we hier onze missie van gemaakt. We denken strategisch met je mee hoe we met digitale marketing jouw ideale klanten kunnen bereiken en deze kunnen verleiden om voor jouw bedrijf te kiezen. Marketing mag namelijk geen kost zijn, maar moet opleveren!

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score