Manual KMO Portefeuille

In deze manual leggen we je beknopt uit hoe je gebruik kan maken van de KMO Portefeuille.

Stap 1: goedkeuring offerte

Je hebt onze prijsaanbieding voor akkoord ondertekend en je hebt van ons een orderbevestiging ontvangen.

Stap 2: betaling eigen bijdrage aan Creatic

Je ontvangt van ons een factuur met een detail van de kosten. Het BTW bedrag en de kosten die niet onder de KMO Portefeuille vallen, dien je rechtstreeks op onze rekening te betalen.

Stap 3: subsidieaanvraag

Ondertussen kan jij voor het resterende bedrag de subsidie aanvraag online indienen. Dit kan via de website van het Agentschap Innoveren en Ondernemen. Klik hier om naar de juiste webpagina te gaan. De gebruikershandleiding van de KMO Portefeuille helpt je om vlot een subsidieaanvraag in te dienen. Hou zeker ons registratienummer DV.***** bij de hand.

Stap 4: betaling eigen bijdrage aan Sodexo

Nadat je aanvraag succesvol werd ingediend krijg je een subsidienummer en de stortingsgegevens voor je eigen bijdrage. Ten laatste 30 kalenderdagen na je online aanvraag moet het geld op de kmo-portefeuille rekening staan. Let er op dat je de stortingsgegevens (inclusief mededeling) exact overneemt. Hou er rekening mee dat je bank enkele dagen verwerkingstijd nodig heeft. Je eigen bijdrage staat na de storting in wacht in jouw persoonlijke KMO Portefeuille.

Stap 5: uitbetaling van subsidie

Wanneer het Agentschap jouw storting op tijd ontvangen heeft, stort zij haar deel eveneens op jouw persoonlijke KMO Portefeuille. Je ontvangt hiervan een melding per e-mail.

Stap 6: doorstorten van de totaalsom aan Creatic

Zowel jouw eigen bijdrage als het deel van de Vlaamse Overheid bevinden zich nu in jouw persoonlijke KMO Portefeuille. Meld je opnieuw aan op de website om het totaalbedrag online door te storten naar onze rekening.

Stap 7: evaluatie van Creatic

Je zal na het traject gevraagd worden om ons als dienstverlener te beoordelen.