Blog Workr rebelleert binnen HR en maakt bedrijven sexy

Workr rebelleert binnen HR en maakt bedrijven sexy

30 juni 2020

Artikel Made in Limburg – 28 juni 2020 – Cedric van Rompaey

De HR-sector krijgt er met Workr een gloednieuwe speler bij. Geen alledaagse, want de onderneming uit Pelt wil bedrijven op een hippe en sexy manier koppelen met talent. Samen met Creatic wordt daarvoor volop ingezet op het digitale luik. “Via sociale media, website en een eigen applicatie gaan we voor een match made in heaven”, aldus Emily Korst, zaakvoerder Workr.

Tijdens haar carrière als area sales director in de uitzendsector merkte Emily Korst een grote vraag naar een professionele en kwalitatieve partner. “Vanuit die ervaring maakte ik kennis met diverse uitdagingen van werkgevers op vlak van werving en selectie. Workr speelt hier volledig op in”, aldus Korst. “Ik zwem daarvoor tegen de stroom in en laat een nieuwe wind waaien binnen de HR-wereld door digitale marketing als troefkaart uit te spelen.”

Workr applicatie

Van strategie tot dynamische app

“We doen een selectie van talent – met voorselectie door onze ervaren recruiters – maar ook van bedrijven. Waar staat het HR-beleid op punt, hoe zit de werksfeer, is het veilig? Die bedrijven brengen we via aantrekkelijk foto- en videomateriaal in the picture. Daarnaast hebben we een applicatie ontwikkeld met tal van tools. Zo hebben HR managers bijvoorbeeld de mogelijkheid om via de app afspraken met door ons geselecteerde talenten in te plannen en deze via een videocall te laten verlopen.”

In dat hele verhaal speelt Creatic een sleutelrol, van video’s en fotoshoots over de website en applicatie tot zelfs de volledige strategie. “De volledige branding van Workr, zeg maar. Alle medewerkers lopen over van het talent in hun vak, wat alleen maar voor een positieve ervaring zorgde. Het resultaat overtreft de verwachtingen.”

Eén team

Projecten van dit kaliber zijn een droom voor het Creatic-team. “Ieder van ons kan zijn of haar kwaliteiten ten volle naar de praktijk vertalen. De som der delen werkt in zulke situaties echt versterkend”, vertelt Rob Cuijvers, zaakvoerder Creatic. “Bovendien is het fijn om een opdracht met een leeg blad te starten. Dat prikkelt niet alleen de creativiteit, maar je bouwt er ook een sterke band met je klant door. En dat merk je in het eindresultaat.”

Workr ging zopas van start en start met de eerste prospectiegesprekken bij bedrijven. Geïnteresseerd in haar vernieuwende HR-aanpak? Dan kan je via deze weg contact opnemen. Of wil je ook succesvol van start gaan of je toppositie versterken via digitale marketing? Dan staat Creatic klaar om ook uw onderneming te boosten.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score