Blog Volg onze Creatic Mindcamp van afgelopen zomer!

Volg onze Creatic Mindcamp van afgelopen zomer!

2 september 2022

Het is geen geheim dat we bij Creatic houden van een uitdaging. In onze jobs, maar ook in onze Team Masterminds. Om de nodige variatie te garanderen, bezoeken we telkens een andere plek die nieuwe opportuniteiten biedt. Waar dat ons de laatste keer bracht? Op een Creatic Mindcamp, midden in de bossen! Lees hier hoe onze wervelende maar leerrijke dag eruitzag.

7h00 Niets beter om de dag mee te beginnen dan een dropping. Dat moeten zaakvoerder Rob en high performance coach Dominic ook gedacht hebben, want na een korte autorit banen we ons met z’n allen een weg doorheen de natuur van Kleine-Brogel; op weg naar een onbekende bestemming. Gelukkig is er ontbijt!

8h00 Na een wandeling met amusante groepsgesprekken en verbindende reflectiemomentjes doemt er vanachter de bomen een heuse militaire basis voor ons op. Sergeant Pierre, coach met jarenlange ervaring in het leger, wacht ons op. Zijn imposante houding laat er geen toeval over bestaan: deze teambuilding wordt een specialleke.

9h00 Na een korte introductie (en enkele strenge blikken van Pierre) beginnen we aan een complexe oefening. Het vraagstuk wordt na afloop duidelijk: hoe handelen we als team in onverwachte situaties? Functioneren we ook buiten onze veilige werkomgeving als één team, en durven we elkaar het vertrouwen geven dat we nodig hebben om het beste van onszelf te geven?

We beseffen na afloop dat we met z’n allen al bijzonder ver staan, wat een hele geruststelling is. Toch is verbetering uiteraard altijd mogelijk. Weer een doel erbij om samen na te jagen dus!

12h00 De eerste magen rammelen. Back to basics: Zoals het dappere soldaten betaamt schillen we onze groenten en bereiden we onze middagmaaltijden. Zelfgemaakt, dat smaakt!

13h00 De verdere dag bestaat uit werksessies waarin we tal van ideeën uitwisselen. De gevaarlijkste opdrachten die op het terrein uitgevoerd worden door special forces, steunen immers op dezelfde samenwerkingsprincipes als onze inspanningen op de werkvloer. We besluiten dat die veilige werkomgeving waar we bij Creatic al jaren elke dag samen aan timmeren, dé sleutel is tot prachtprestaties en inspirerend teamwork!

18h00 Van onze inspanningen hebben we honger als een paard gekregen, en zelfs de beste krijgers hebben af en toe nood aan ontspanning. We eindigen de dag met een barbecue, een pintje en een streepje muziek. Klaar om er na het weekend weer in te vliegen!

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score