Blog Neem het heft in eigen handen

Neem het heft in eigen handen

27 september 2019

Een website die je eenvoudig zelf kunt beheren. Zonder technische kennis denk je misschien dat de vorige zin standaard gebruikt wordt in een verkoopspraatje, maar vergis je niet, met een CMS of Content Management Systeem kan het echt. Er zijn diverse CMS systemen. De meest gebruikte zijn WordPress, Joomla en Drupal. Deze zijn alle drie ‘open-source’, wat zoveel wilt zeggen als door iedereen te gebruiken en aan te passen. Elk CMS heeft zijn eigen voor- en nadelen en als je wat research doet, merk je al snel dat de een Drupal aanprijst, de ander zweert bij WordPress en ook Joomla een massa aanhangers heeft. Zelf maken we in de meeste gevallen gebruik van WordPress daar het basispakket reeds voldoende mogelijkheden biedt en door de gigantische mogelijkheden we je website blijvend kunnen uitbreiden, maar ook binnen Joomla kennen we ook zeker onze weg.

Wat kan je onderhouden?

De CMS software stelt je in staat om zelf je website te onderhouden. Je kunt menu-items toevoegen, teksten aanpassen, gerealiseerde projecten tonen, referenties oplijsten en veel meer. Het CMS programma laat je toe om al die aanpassingen zelf te doen. Heb je toch bijstand nodig, dan zijn wij er uiteraard om je verder te helpen.

Nele presenteerd het brandconcept aan de klant

Maar…

Wij merken bij onze klanten dat de meesten vaak niet voldoende tijd hebben om aanpassingen in eigen beheer uit te voeren. Iedereen ziet echter wel het belang in van up-to-date content en een ‘levendige’ website. Daarom hebben we een speciale service in het leven geroepen. Gewenste inhoudelijke aanpassingen kunnen doorgemaild worden naar service@creatic.com. Deze worden meestal binnen 24u. en uiterlijk binnen 48u. uitgevoerd.De kostprijs van deze dienst is zeer transparent. De werkzaamheden worden in regie uitgevoerd, bijgehouden in een tijdsregistratiesysteem en pas gefactureerd zodra er 60 minuten gepresteerd zijn. Voor ingrijpende wijzigingen nemen we steeds op voorhand contact op met je om een indicatie te geven van de werktijd. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score