Blog Meedenken met de klant: zo doen we dat bij Creatic

Meedenken met de klant: zo doen we dat bij Creatic

2 februari 2023

Als digital agency zijn we bij Creatic realistisch in wat we doen: ga jij vandaag voor een strategisch marketingtraject, een responsive website of een knappe branding van ons bureau, dan verwacht je dat dit jou resultaten oplevert. Dat vinden wij alleen maar logisch, en om dit te bereiken denken wij met ons team doelbewust mee met elke stap van jouw traject. Dat doen we als volgt.

Zetten wij onze schouders onder jouw nieuwe website, veelbelovend marketingtraject of jouw branding van A tot Z? Dan doen we dat telkens met passie, en met het streven om jou een product te bezorgen dat je merk tot in de kleinste details vertegenwoordigt. Toch zit er méér achter de diensten die wij verlenen dan een eindresultaat dat er voor jou mooi uitziet.

Want waar wij écht bij stilstaan wanneer we voor jou aan de slag gaan? Dat de producten en diensten die je bij ons bestelt voor jou geen kosten zijn die je maakt, maar een investering die je doet. Die zichzelf altijd terugverdient, en die een aanzienlijk rendement teweegbrengt voor jouw kmo.

Willen we hierin glansrijk slagen, wat uiteraard het geval is, dan kunnen we haast niet anders dan te allen tijde strategisch meedenken met jou als klant. Wat is jouw doelstelling bijvoorbeeld? Wat wil je met die actie of marketingcampagne precies bereiken en hoe spreken we je doelgroep zo pertinent mogelijk aan? Hoe overtuigen we hen in een volgende stap en zetten we hen aan tot een aankoop?

Nele geeft uitleg op laptopscherm aan klanten

Marketing is immers een immens krachtige tool om met je kmo meer omzet, klanten en resultaten te boeken. Wees dus voorzichtig met het te beschouwen als iets ‘dat er zomaar bijkomt’ of ‘dat vandaag de dag nu eenmaal moet’. Zet jij je marketing namelijk doeltreffend in, met onze professionele ondersteuning bijvoorbeeld, dan zou je wel eens kunnen verschieten van de baanbrekende effecten.

De laatste jaren wordt namelijk keer op keer bewezen dat het aandeel van marketing danig toeneemt wat het aantrekken van potentiële klanten en zelfs medewerkers betreft. En dus is het een must dat wij als digitaal bureau jouw onderscheidende waarde in de markt in kaart brengen, en dit met een weloverwogen strategie uitdragen naar de buitenwereld.

Concreet betekent dit dat er bij Creatic geen klantentraject gestart wordt zonder dat daar eerst een uitgebreide kick-off meeting met het team aan voorafgaat. Wij nemen ruim de tijd om jou te leren kennen en om naar het persoonlijke, unieke verhaal van jouw kmo te luisteren. We tonen een oprechte interesse in je ondernemerschap en vertrekken enkel en alleen vanuit onze voeling met jou als klant.

Zou jij graag de vruchten van strategische marketing plukken maar ben je helaas niet thuis in de materie en ontbreekt het je aan tijd en energie om dit naast je kmo nog te doen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend samenzitten. Wij brengen je graag op de hoogte van onze marketingmogelijkheden. Alvast tot dan!

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score