Blog Grote vakantie? Dat zal wel zijn: wij blijven doorlopend voor jou open!

Grote vakantie? Dat zal wel zijn: wij blijven doorlopend voor jou open!

16 juli 2021

Een bordje ‘Gesloten’ zal je deze maanden niet gauw aantreffen op de deur van ons kantoor. Want ook tijdens de vakantieperiode garanderen wij de continuïteit voor de website, webshop of digitale marketingstrategie van jouw KMO.

Ook bij Creatic mag voor iedereen de riem er even af tijdens de zomervakantie. Maar ook wanneer we met een beperkte bezetting werken, blijven we graag voor onze klanten ter beschikking staan.

Het is een uitdaging, dat zeker, maar terwijl veel mensen de komende tijd met vakantie gaan, breekt online misschien wel een van de drukste periodes van het jaar aan. Daar spelen wij, in het voordeel van jouw KMO, dan ook graag op in: advertentiecampagnes lopen gewoon door en worden gemonitord, websites blijven draaien, … Kortom, met een stevige portie flexibiliteit garanderen wij de continuïteit van jouw digitaal traject.

En dat is een mooi voordeel van onze groei; want dankzij de aanzienlijke uitbreiding van ons Creatic-team, kunnen we elkaars afwezigheid opvangen wanneer iemand op congé is. Zo streven we ernaar om ook in minder evidente tijden voor klanten te blijven klaarstaan en om die persoonlijke betrokkenheid, die we zo hoog in het vaandel dragen, steeds te waarborgen.

Heb je dus een vraag voor onze creatieve koppen of interesse in een afspraak? Neem dan gerust de telefoon ter hand of stuur een mailtje naar info@creatic.com. Wij proberen je steeds zo goed mogelijk verder te helpen. Ten slotte rest er ons alleen nog je een fantastische zomer te wensen: Geniet ervan! ?

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score