Blog De eerste maanden van Babette als Office Manager 2.0

De eerste maanden van Babette als Office Manager 2.0

17 september 2021

Als je de laatste maanden naar Creatic hebt gebeld, dan is de kans groot dat je Babette aan de lijn hebt gehad. Babette is sinds eind april onze Office Manager. Op enkele maanden tijd is ze een onmisbare spin in het Creatic-web geworden.

Babette heeft als Office Manager al ettelijke kilometers op de teller. De basic skills hoefde ze dan ook niet meer te leren. Al snel nam ze de dagelijkse organisatie op de werkvloer in handen: het agendabeheer, de administratie en de financiële zaken had ze dan ook snel onder controle.

Office Manager 2.0

De functie van Office Manager bij Creatic gaat verder dan enkel deze standaardwerkzaamheden. “Eigenlijk is Babette een soort Office Manager 2.0”, zegt zaakvoerder Rob. “Ze zorgt er niet alleen voor dat onze teamleden alle middelen ter beschikking hebben om te werken, maar ook en vooral creëert ze de ruimte voor ons creatief team om zich ten volle te concentreren op zijn vakgebied en op het project van de klant. We zijn een bedrijf in volle groei in een sector die razendsnel evolueert.  We leggen de lat hoog en de klant doet dat, terecht, ook voor ons. Iemand als Babette die de losse eindjes ziet én die dan nog eens met elkaar verbindt, is dan ook noodzakelijk om op hoog niveau te kunnen performen. Zo creëren we een win-winsituatie voor zowel Creatic als de klant”, aldus Rob.

Aanpakken en vertrouwen

Hoe ze haar rol zelf ziet, dat vragen we best aan Babette zelf. “Eigenlijk heb je voor deze job twee dingen nodig: de kwaliteit om dingen aan te pakken, en ik durf te zeggen dat ik dat wel heb, en vertrouwen van je baas en je team. En het is net dát aspect dat mij over de streep heeft getrokken om bij Creatic aan de slag te gaan. Bij Creatic willen we iedereen laten uitblinken en laten groeien in zijn rol en dan is het belangrijk dat iedereen zich daarop dan ook ten volle kan concentreren. Zo heeft Rob al heel wat taken die hij voordien op zich nam, aan mij gedelegeerd. En in het begin was dat wel even spannend, want in de eerste week mocht ik al meteen de coördinatie van de werken aan onze nieuwe kantoorruimte opnemen. Als eerste uitdaging kon dat zeker al tellen, maar het is fijn werken als je het volledige vertrouwen krijgt. Vertrouwen geven is ook vertrouwen krijgen, dat weet Rob maar al te goed. Het maakt wel dat hij zich volledig kan bezig houden met het team, met de klanten en met Creatic als groeiend bedrijf.”

Geen dag zonder koffie bij Creatic

Babette blikt tevreden terug op haar eerste maanden bij Creatic. “Ik kom elke dag met plezier werken en ik leer elke dag bij. We werken allemaal samen aan hetzelfde doel en dat is de gemeenschappelijke groei van Creatic en onze klanten.”

Na enkele maanden is Babette dan ook al een belangrijke schakel in het team. “Vorige week zei een collega mij dat het lijkt alsof ik hier al veel langer dan vier maanden werk. En eigenlijk vind ik dat ook. Dat is een teken dat het goed zit. Een ander teamlid zei dat we sinds mijn eerste werkdag nog geen moment zonder koffie gezeten hebben. Dat kan als compliment ook wel tellen bij Creatic”, lacht Babette.

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score