Blog Achter de schermen: alles over onze groeiwandelingen

Achter de schermen: alles over onze groeiwandelingen

8 april 2022

Bij Creatic zetten we je kmo op de kaart. Om dat te verwezenlijken is het van cruciaal belang dat onze teamleden stuk voor stuk scherp staan. Want alleen door zelf te groeien, persoonlijk en in onze expertise, kunnen we ook jou als klant online en offline doen groeien. Hoe we dat precies aanpakken? Onder meer door één keer per jaar met elk teamlid een groeiwandeling te maken!

Niets zo stimulerend voor de geest als een stevige wandeling in een inspirerende omgeving. Zo dacht ook Rob, de altijd enthousiaste zaakvoerder van Creatic, en daarom blies hij in samenwerking met high performance coach Dominic de groeiwandeling leven in. Het concept is simpel: voor zo’n 2h30 ruilt ieder teamlid, op een geschikte datum, onze gezellige kantooromgeving in voor de prachtige natuur van het Zilvermeer te Mol.

Gewapend met een ferm paar schoenen, een warme jas en Rob en Dominic aan je zijde, vertrek je op een flinke wandeltocht. De charmante setting? Die koos Rob uit met een missie. Want doordat de groeisessies buiten de context van het kantoor plaatsvinden, vallen ook de gebruikelijke gespreksonderwerpen weg. Daar waar we normaal vooral communiceren in functie van onze klanten en projecten, wordt plots haast alles bespreekbaar.

Door de oogkleppen even af te zetten en op het gevoel af te gaan, neemt het gesprek immers een diepzinnigere wending. Zo is het allesbehalve een evaluatie, maar net een kans om nieuwe inzichten te verwerven voor zowel de teamleden als voor Rob. Uitdagende vragen worden gesteld, weloverwogen antwoorden gegeven. Geen thema, wel een verfrissende conversatie. Zo verleggen we grenzen en groeien we samen met elke stap.

De tijd vliegt, en de resultaten? Die mogen er zijn. We kijken met een frisse blik naar onze individuele werkpunten en krachten, maar stellen tijdens de groeiwandeling ook concrete doelen. Voor we het goed en wel beseffen hebben we zo een persoonlijk actieplan samengesteld, dat meteen op de werkvloer toegepast kan worden. Allemaal door even de benen te strekken!

Bij Creatic streven we ernaar ieder teamlid een luisterend oor te bieden, en de opportuniteit(en) om zijn volste potentieel te realiseren. Zo staan we, wanneer we de krachten bundelen, sterker dan ooit om onze klanten optimaal te servicen. Lijkt het jou wel wat om in een oergezellig team terecht te komen, waar je de kans krijgt je talenten te ontplooien én waar we wekelijks vettige vrijdag houden? Wij staan altijd open voor spontane sollicitaties. Waar wacht je nog op?

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score