Blog 2022: een jaar vol ambitie

2022: een jaar vol ambitie

10 januari 2022

Bij het begin van een nieuw jaar is het altijd even terug- én vooruitblikken. Hebben we de doelstellingen van het voorbije jaar gehaald? En kunnen we voor het komende jaar de lat weer hoger leggen? Het antwoord is twee keer ja.

2021: het jaar van de investeringen

Als we even terugkijken naar onze post op Facebook van 9 januari 2021, zie je dat we vorig jaar drie grote doelstellingen hadden:

  • De uitbreiding van ons bestaande kantoor.
  • De uitbreiding van ons team met digitale professionals.
  • De lancering van innovatieve diensten om onze klanten nog beter te helpen.

Hebben we onze doelen gehaald in 2021? Absoluut!

Enkele weken geleden namen we onze nieuwe kantoorruimte, goed voor 10 extra werkplekken, in gebruik. Voorlopig kunnen we het wegens de covidmaatregelen slechts beperkt gebruiken, maar wanneer de covidmaatregelen het toelaten, zal dit kantoor en de bijhorende Creatic Lounge uitgroeien tot een hippe werkplek en een van de meest inspirerende werkomgevingen van Noord-Limburg!

Ons team werd in 2021 uitgebreid met drie gedreven professionals. In april kwamen Wim en Babette ons versterken, eind 2021 vervoegde Laurien ons team. Creatic is nu een gedreven en complementair twaalftal dat elke dag volgens #thecreaticway een beetje beter probeert te doen dan de dag ervoor. En daarvan profiteren onze klanten mee.

En ook achter het voornemen om innovatieve diensten te lanceren kunnen we een dikke vette check plaatsen. We zetten reuzenstappen in ons eigen webshopsysteem, waarmee we tegemoetkomen aan de steeds groeiende vraag naar succesvolle webwinkels op maat. Met onze branding gingen we naar het volgende level. Het hoeft niet te verwonderen dat steeds meer kmo’s de weg naar Creatic vinden voor een volledige make-over van hun bedrijfsuitstraling. Ons marketingteam ten slotte testte diverse nieuwe marketingstrategieën uit, zoals videomarketing en shopping ads, die het in 2022 volledig kan uitrollen. De leden van het marketingteam haalden tijdens de eindejaarsperiode bijkomende certificeringen die ervoor zorgen dat we ook in 2022 jouw Google Partner zullen zijn.

2022: Creatic on fire

Creatic zou Creatic niet zijn als het de lat voor 2022 niet hoger zou leggen. Ook voor dit jaar bepaalden we enkel stevige targets.

  • We ontwikkelen enkele nieuwe functionaliteiten, zoals de applicatie Creatic.legal. Deze zorgt ervoor dat kmo’s op elk moment in regel zijn met de laatste GDPR-wetgeving, zodat zij zich volledig op hun business kunnen concentreren. Ons eigen webshopsysteem blijven we verder optimaliseren, zodat we dé partner blijven van kmo’s die graag een succesvolle webwinkel willen uitbouwen.
  • Ons uitgebreid marketingteam gaat all the way met nieuwe marketingstrategieën om klanten nog meer succes met hun online campagnes te laten boeken. Video zal daarin een prominente plaats innemen.
  • Ook dit jaar zal ons team blijven groeien. Over enkele weken mogen we een nieuwe digitale professional verwelkomen.
  • We blijven meer dan ooit inzetten op een hoge betrokkenheid met onze klanten. Onze digitaal strateeg Nele zal de komende maanden klanten contacteren om hun online aanwezigheid te evalueren en te kijken waar nieuwe kansen liggen.
  • In 2022 geven we ook onze eigen online aanwezigheid een stevige boost. Stay tuned!

Behoorlijk ambitieus, maar daar schrikt ons niet af.
Kijken we over een jaar samen even of we het gehaald hebben?

Maak een afspraak met onze digitaal strateeg Nele

Laten we eens kennis maken

Trends Gazellen 2023 genomineerd
Gemiddelde Facebook score
Gemiddelde Trustlocal score
Gemiddelde Google score