Ons team staat voor je klaar

Wij willen je graag verwonderen met een top klantervaring

We zijn een enthousiast team bestaande uit creatieve koppen die elke dag met veel goesting het beste van zichzelf geven om lokale ondernemingen online succesvol te maken.

We zien onze klanten als partners waarmee we een gemeenschappelijke groei willen bewerkstelligen. We gaan altijd voor een persoonlijke en betrokken samenwerking waarin we heel transparant te werk gaan. Alleen zo zorgen we ervoor dat, zowel wij als onze partners, 100% tevreden zijn.

Groei en ambitie zit in ons DNA. We zetten continu in op de verdere ontwikkeling van onze expertises en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

We gaan altijd creatief & strategisch te werk

Wat maakt jouw website of campagne succesvol? Volgens ons liggen creativiteit en strategie aan de basis van een succesvol resultaat. Wij denken altijd businessminded met je mee! Met een creatief concept zorgen we dat jouw bedrijf opvalt in je lokale markt. Met een strategische aanpak zetten we prospects en leads om in nieuwe klanten.

We gaan je compleet ontzorgen, zo kun jij je focussen op je business

Elk project start met luisteren. We willen jouw bedrijf graag goed leren kennen. Zo weten we wat jou onderscheidt in je sector, wat jullie drijft, wat de behoeften van je doelgroep zijn... We zijn in staat om in korte tijd een strategische kijk op jouw onderneming te vormen en deze te vertalen in een concreet plan van aanpak hoe we jouw campagne of website gaan ontwikkelen.

Doorheen de jaren hebben we intense partnerships opgebouwd met copywriters, fotografen en videoproductiebedrijven. Wij doen alles wat nodig is: van planning tot voorbereiding. Met tussentijdse evaluatie- en communicatiemomenten blijf je zelf dicht betrokken bij het project en ervaar je een persoonlijke samenwerking.

Altijd weer een stapje verder

Wij werken met passie voor ons vak. We hebben een gezonde honger naar meer. Meer bezoekers, meer aanvragen, meer leads... en daar zijn onze klanten heel gelukkig mee ;-) Onze job bestaat uit het continu ontdekken, implementeren en testen van nieuwe marketingtechnieken. Zo zijn we altijd weer als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen waarmee we onze klanten kunnen onderscheiden in de markt. Je vindt ons dan ook vaak terug op seminars, opleidingen en launch events om de nodige kennis en inspiratie op te doen.

Achteraf voeren we aanpassingen aan je website binnen 24u uit!

Bij ons geen nare onderhouds- en servicecontracten of licentievergoedingen. Onze websites kun je altijd zelf beheren, de meeste van onze klanten focussen liever op hun eigen corebusiness en besteden dit graag aan ons uit. Elke gewenste inhoudelijke aanpassing van je website wordt binnen 24 uur uitgevoerd en enkel de effectief gepresteerde werktijd wordt per uur in rekening gebracht. Zo blijft jouw website altijd up-to-date en dit tegen een heel redelijke en transparante vergoeding die je zelf volledig in de hand hebt!

Heb je een algemene vraag over marketing of over je campagne? Wij vinden bereikbaarheid heel belangrijk, we zijn maar een chatgesprek, mailtje of telefoontje van je verwijderd. Altijd op korte termijn een duidelijk antwoord op je vraag.

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste vakfanaten en gedreven partners zoals copywriters, fotograaf en videoproducer.

Hi, ik ben Rob,

zaakvoerder van Creatic en jouw eerste aanspreekpunt. Mijn passies zijn design, communicatie, marketing en ondernemerschap.

Bij Creatic kies je bewust voor een persoonlijke aanpak. Ik stel me open voor jou en je onderneming en denk business minded met je mee. Als creatieve duizendpoot zet ik het grafische concept uit van jouw website of campagne.

Mijn commercieel inzicht gebruik ik om de meerwaarde van jouw onderneming te accentueren, je doelpubliek maximaal aan te zetten tot actie, jouw sales succes te vergroten en samen met jou doelgerichte marketingstrategieën uit te werken.

rob@creatic.com

Hi, ik ben Ronnie,

webontwikkelaar bij Creatic. Nadat jouw website live is gegaan, ben ik jouw vaste contactpersoon voor het verdere beheer ervan. Uiteraard kun je binnen het cms systeem de inhoud van je website (zoals foto’s en teksten) zelf aanpassen, maar wanneer je daar geen tijd voor hebt of het onderhoud van je website liever uitbesteedt, mail dan naar service@creatic.com en we voeren de wijzigingen binnen 24 uur uit!

ronnie@creatic.com

Hi, ik ben Vincent,

online marketeer bij Creatic. Ik ben een gemotiveerd en creatief persoon en ik leer constant bij over de ontplooiingen in onze sector. Naast online marketing ben ik in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met muziek. Zo speel ik al een ruim aantal jaren gitaar en vind je me vaak terug op concerten en festivals.

Bij mij kan je terecht voor alles rond Search Engine Advertising, Search Engine Optimization en Social Media. Ik bekijk graag, samen met jou, hoe we jouw bedrijf op creatieve wijze kunnen laten opvallen op elk digitaal platform. Door een effectieve en transparante samenwerking zorgen wij dat jouw online potentieel optimaal wordt benut en je online succes zult ervaren!

vincent@creatic.com

Hi, ik ben Denise.

Binnen Creatic werk ik samen met het team jouw marketingcampagnes grafisch en creatief uit. Ik bedenk strategische oplossingen voor al je marketingvraagstukken. Met mijn studie communicatiewetenschappen als achtergrond ben ik altijd op de hoogte van de laatste creatieve en strategische trends in de marketing-communicatiewereld. Mijn grootste passies zijn grafisch ontwerp, fotografie en videobewerking. Deze passies breng ik graag over in jouw campagnes!

denise@creatic.com

Nice to meet you

We stellen graag enkele van onze vaste partners voor waarmee je zeker nog contact zult hebben tijdens onze samenwerking.

Marco

Onze videopartner

Ben

Onze fotograaf

Jasper & Christophe

Onze IT & domeinpartner Geecon